Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Auto verkopen zonder een keuring

Wilt u de auto verkopen maar heeft de auto geen keuring meer? Lees dan verder!

Normaal gesproken is het erg lastig om uw auto te verkopen wanneer de keuring is verlopen of er geen keuring voor verkoop aanwezig is. Geld investeren in de auto is vaak waar men niet voor kiest. Gelukkig is er een mogelijkheid om de auto toch voor een goede prijs te verkopen zonder keuring. Ook wanneer er schade aanwezig is, de auto niet meer start of er een ander probleem in het spel is.

Geen keuring nodig voor de auto verkoop

Uw auto verkopen zonder keuring voor verkoop kan heel gemakkelijk. Er is namelijk een website waar u de auto kunt aanmelden waar u vervolgens een bod terug krijgt. Het bod is de prijs die u ontvangt wanneer u akkoord gaat met de verkoop. Het bod is afkomstig van een van de duizend aangesloten autobedrijven. U verkoopt de auto dus aan een autobedrijf en niet aan een particulier.

Meer dan 1000 autobedrijven

Meer dan duizend autobedrijven kunnen meebieden op uw auto en daardoor stijgt het bod binnen korte tijd. De hoogste bieder wordt daar tussen uitgehaald en aan u voorgesteld. U beslist wat u met het bod doet. Deze kunt u afwijzen maar ook accepteren. In beide gevallen betaald u helemaal niets.

Geen kosten

Het mooie van dit systeem is dat het van A tot Z u niets kost. Zowel het aanmelden van de auto als het verkopen ervan is helemaal gratis. U maakt dus geen kosten en loopt geen risico want verkopen is niet verplicht, alleen wanneer u akkoord gaat met het bod.

Elke auto is welkom

Alle auto’s kunnen kosteloos worden aangemeld. Het maakt niet uit in welke staat de auto verkeert en of er schade of technische problemen zijn. Voor elke auto is er altijd wel een koper. Bevalt het bod u niet dan is dat ook geen probleem want u betaald niets en zit nergens aan vast.