Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Een telefoonhouder voor uw iPhone 6

Natuurlijk bent u zuinig op uw telefoon, en wil u deze zo goed mogelijk beschermen tegen vallen of beschadigingen, ook in de auto. Door te kiezen voor een Brodit iPhone 6 houder heeft u uw telefoon altijd binnen handbereik zonder dat u ernaar hoeft te zoeken, of deze door de auto heen slingert.

Veiligheid voorop

Brodit houdt natuurlijk rekening met uw veiligheid door te kiezen voor een systeem waarbij de houder niet bevestigd wordt op het raam, maar op het dashboard. De smartphones van nu krijgen steeds grote schermen waardoor deze uw zicht kunnen innemen wanneer u kiest voor een houder met ruitbevestiging. De Brodit iPhone 6 houder kan gemakkelijk worden vastgeklemd op uw dashboard en zit muurvast, zelfs als u te hard over een verkeersdrempel rijdt. Daarnaast kunt u de houder wel gemakkelijk kantelen, bijvoorbeeld wanneer de zon op uw scherm schijnt tijdens het navigeren.

Altijd een passende houder

Brodit ontwerpt voor ieder type telefoon een speciale houder, zodat uw telefoon optimaal beschermt wordt en altijd goed past. De iPhone houder is open aan de onderkant, zodat u gemakkelijk uw oplaadkabel en headphones kunt aansluiten. Naast deze passieve versie u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een actieve iPhone autohouder. Een actieve telefoonhouder is een houder met een geïntegreerde oplaadkabel. Deze oplaadkabel plugt u gemakkelijk in uw sigaretten aansteker of USB aansluiting, zo is uw telefoon altijd opgeladen.

Geen blijvende schade aan uw auto

Alle Brodit iPhone 6 houders zijn gemaakt van een zachte stof zodat uw telefoon niet beschadigt. En uw auto evenmin! Het handige systeem zorgt ervoor dat de houder geen krassen op uw dashboard achterlaat, maar u de houder toch gemakkelijk stevig vastklemt. Voor extra stevigheid kunt u ook gebruik maken van de kleefrand. Voor ieder type auto en telefoon is er een speciale houder die altijd past, en anders wordt deze voor u op maat gemaakt. Plaatsen gaat makkelijk door de bijgeleverde suspender, maar ook verwijderen is een eitje, en volledig zonder schroeven of andere permanente beschadigingen!

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/telefoonhouder/telefoon/apple/iphone-6