Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Wacht niet langer en stap vandaag nog over op de tankpas van MKB Brandstof!

Bent u het niet zat dat u telkens weer al die tankbonnen moet bewaren en daarna met de hand moet declareren. Zou het niet fijn zijn als er een persoonlijk pasje was waarmee u gemakkelijk kon tanken en het direct kon declareren. Zoekt u niet verder, de tankpas van MKB Brandstof is speciaal voor ondernemers als u. Bent u een ZZP’er of heeft u een bedrijf met maximaal 100 auto’s, dan is de tankpas van MKB Brandstof speciaal op u gericht!

Wat zijn de voordelen van de tankpas van MKB Brandstof ?

Ten eerste scheelt het u een hoop tijd, u hoeft namelijk nooit meer de tankbonnen te declareren en MKB Brandstof stuurt u maandelijks een factuur zodat u uw eigen administratie netjes op orde heeft. Daarnaast maakt het niet uit of u uw bedrijf in Noord-Holland, Gelderland, Groningen of waar dan ook in Nederland heeft want u kunt door het hele land genieten van lage tankprijzen. U krijgt ook nog eens 100% van uw BTW terug, waardoor de tankpas van MKB Brandstof zich al binnen 4 tankbeurten terug verdiend heeft. Verdere aanvullende voordelen zijn de keuze op pechhulp, om zo van uw tankpas een multifunctioneel pasje te maken. Bent u bang uw pas kwijt te raken en dat er misbruik van gemaakt wordt? Dat kan niet dankzij de persoonlijke pincode.

Hoe kan ik de tankpas van MKB Brandstof aanvagen?

Via de website kunt u gemakkelijk uw bedrijf opzoeken, daarna is het een kwestie van wat gegevens invullen. Hoeveel tankpassen wilt u bijvoorbeeld en wilt u nog aanvullende opties? Als u dit heeft ingevuld dan is het een kwestie van wachten tot de tankpas op de deurmat valt en daarna kunt u jarenlang genieten van alle financiële voordelen en alle tijdwinst die de tankpas van MKB Brandstof u oplevert.

http://www.mkbtankpas-aanvragen.nl/