Tuwallonie
Image default
Recreation / Autos

Heel veel keukenkranen

Een keukenkraan is een belangrijk onderdeel van je keuken. Een kraan wordt niet meer alleen gebruikt om je handen onder te wassen, de afwas mee te doen of mee te koken, maar heeft tegenwoordig meerdere functies. Er zijn heel veel soorten op de markt.

Uiteraard kun je al kiezen uit vele soorten en maten en stijlen. Wil je een kraan met een ouderwets uiterlijk of juist een moderne kraan. Vierkant, rond, hoog of laag. Er is vanalles mogelijk.

Ook een zwarte kraan is tegenwoordig een optie. Of als je liever geen glanzende kraan wil kun je ook kiezen voor een matte kraan. Ook is er nog ruime keuze uit materialen. Zo kun je kiezen voor een kraan van roestvrijstaal materiaal of chroom.

De functies van de kraan

Een kraan zorgt voor water, dat weten we allemaal. Koud water aan de ene kant en warm water aan de andere kant. Maar er zijn tegenwoordig kranen met extra hendels om direct gekookt water uit de kraan te kunnen krijgen. Of juist gekoeld water voor een lekker glaasje water.

Ook kun je kiezen voor een kraan met een filter er in zodat je lekker en schoon water krijgt om te drinken. Deze filtert de slechte smaakstoffen uit het water, waardoor hij lekkerder is om te drinken.

Ook is er zelfs een kraan bedacht die koolzuur kan toevoegen aan je drinken. Zo hoef je niet meer naar de supermarkt voor flessen water maar tap je deze eenvoudig uit je eigen kraan.

https://www.keukenkranen.net/categorie/keukenkranen/